How To Order1- Selepas memilih barangan yang anda inginkan, hubungi kami melalui email atau sms untuk membuat pengesahan mengenai stok yang diingini kerana dikhuatiri item yang dipilih tiada stok. Seterusnya anda perlu membuat bayaran sama ada melalui online atau cash deposit machine (CDM) ke akaun kami mengikut jumlah yang diperlukan. Kemudian, sila isi Order Form di bawah untuk membuat pesanan mengenai item yang telah dipilih:

Bank in ke akaun CIMB
Mashita Binti Zullkiflee
No Akaun : 07210004532522

2. Selepas pembayaran telah diterima dan disahkan, pihak MCC (Mas Creativa Collection) akan uruskan stok dan membuat penghantaran kepada anda. Urusan penghantaran akan dibuat dari hari Isnin - Jumaat sahaja. Penerimaan penghantaran barangan di antara 2-3 hari masa bekerja. Sekiranya masih belum terima, anda boleh semak dengan pihak kami. Nombor 'tracking' akan diberikan untuk memudahkan penyemakan penghantaran.


3. Sebarang pertanyaan bolehlah sms atau emailkan ke pihak kami:
SMS : 019-5187712
Email : mas.creative82@gmail.com


Terima Kasih

-Mashita-

Followers

DAPATKAN MAKLUMAT TERKINI

Untuk Mendapatkan Maklumat Koleksi Terbaru daripada kami, sila masukkan email anda supaya anda boleh menjadi antara pelanggan yang terawal mendapat maklumat mengenai produk terbaru dari kami.

Masukkan alamat email anda:

Delivered by FeedBurner

 
Mas Creative Collection Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template